Teljeskörű beléptető rendszer telepítés

VÁLLALATI BELÉPTETŐ RENDSZEREK TELEPÍTÉSE

A beléptető rendszer számos területen megkönnyítheti a cégek és vállalkozások mindennapos működését. Nemcsak adminisztratív, hanem biztonsági szempontból is rengeteg terhet levesz a munkáltatók válláról egy megfelelően telepített kártyás beléptető és munkaidő nyilvántartó technológia. Segítségével tisztán áttekinthető, hogy ki érkezik, illetve távozik a cégtől, valamint a létesítményen belüli mozgások is dokumentálhatóak. Miután a beléptető rendszerek szoftveresen működnek, további fontos információk is kinyerhetők belőle, például az egyes dolgozók munkaidejének kezdete és vége.

PIN kódos beléptetőrendszer

Az egyik legelterjedtebb védelmi módszer, mellyel mindennapi környezetünkben lépten-nyomon találkozhatunk. Gondoljunk csak egy lépcsőházra, vagy egy munkahelyi lezárt szekcióra, ahol az ajtó közelében található nyomógombos táblán elhelyezett számok és jelek meghatározott kombinációjának beütésével érhetjük el a bejutást. A PIN kódos beléptetőrendszert sokszor kombinálják kártyás beléptetővel a magasabb szintű védelem érdekében.

Kártyás beléptető rendszer

A beléptetőrendszerek egyik legegyszerűbb technológiai módozata a kártyás azonosítás. Ebben az esetben a kártyát csak a terminálhoz kell közelíteni, amely a rádiós adatátvitel technikájával olvassa le a kártyán lévő adatokat, és teszi lehetővé a kártyabirtokos számára az zökkenőmentes bejutást.

Elektromos kapu komplett szerelése

Cégünk vállalja meglévő kapujának automatizálását, legyen az akár toló, vagy szárnyas kapu.Korszerű, magas minőségű kapuvezérlés megbízható és gondos szakemberek által telepítve lakossági vagy vállalati felhasználásra.