Vezeték nélküli riasztó

Jelenleg elérhető egyik legmegbízhatóbb riasztórendszer, mely rengeteg kiegészítőjével minden igényt kiszolgál: mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, üvegtörés érzékelők, füstérzékelők, kezelők, távirányitók, kül- és beltéri szirénák, CO érzékelők, vízérzékelők, pánikjelzők, okos konnektorok. A beltéri érzékelők mellett kültéri mozgásérzékelők is elérhetőek a kínálatban. 

Vezetékes - hybrid riasztóközpont

Fibra behatolásvédelmi termékcsalád vezetékes készülékei az akkus Jeweller termékek minden előnyével rendelkeznek. Egy két kilométeres vezeték, akár egy többszintes épületet is lefedhet, miközben 100-szor kevesebb áramot fogyaszt, mint a digitális vezetékes detektorok iparági átlaga. A Jeweller készülékekhez hasonlóan az adatátvitel a Fibrán belül titkosított, és az eszközök szabotázs elleni védelemmel vannak felszerelve. Ezenkívül a rendszer pillanatok alatt telepíthető és az okostelefonon keresztüli távvezérlést is lehetővé teszi.

Átmeneti kitelepített csapda riasztó rendszer

Általában olyan helyszíneken alkalmazzuk ahol átmeneti időre szükség van a biztonság megerősítésre például építkezések, illetve olyan ingatlanoknál ahol elutaznak bizonyos időre. A csapda rendszer kitelepítése pár percet vesz igénybe előre feltelepített átjelzéssel biztonsági szolgálatunkhoz.

Egészségügyi segélyhívó szolgáltatás, jelzőkészülékkel és folyamatos távfelügyelettel

Egészségügyi vészhívó rendszerünk folyamatos biztonságot nyújt idős, beteg, mozgásukban korlátozott vagy egyedül élő emberek számára otthonukban, hiszen a vészjelzések kezelését és a szükséges intézkedéseket távfelügyeleti központunk éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is 24 órában biztosítja. A segélyhívó készülékről küldött jelzéseket távfelügyeleti központunknál garantáltan fogadja valaki, és a korábban megadott információknak megfelelően intézkedik a gondozott érdekében.