KAMERARENDSZER TELEPÍTÉS

Biztonsági kamerarendszerek kiépítése, beállítása, üzemeltetése és hiba elhárítása!

Riasztórendszerek telepítése mellett cégünk vállalja biztonságtechnikai kamera rendszerek telepítését is. A kamera rendszerek mára már a lakosság számára is kedvező áron elérhetőek. Minden esteben fontos az, hogy a telepített rendszer a felhasználó igényeinek megfelelő és az adott obejktumhoz testreszabott legyen. Ehhez szakembereink helyszíni felmérés alapján, díjmentesen optimális rendszert tudnak javasolni.

Csúcs minőségű  kamera rendszereink alkalmazásával bármilyen tér, akár ipari vagy lakossági vonalon, helyiségtől és annak jellegétől függetlenül, kül– és beltéren is egyaránt megfigyelhető.

IP alapú kamerás megfigyelés

A hagyományos analóg kamerák modern változatai az IP kamerák, ahol a képtovábbítás IP alapú számítógép hálózaton keresztül történik. A kamerák és a rögzítők közötti összeköttetés a legtöbb esetben kábelezéssel történik, de lehetőség van a vezeték nélküli telepítésre is. A kamera a rögzítővel számítógép hálózaton keresztül kommunikál. Digitális rendszereknél a kamerák képei teljesen digitálisak, ezáltal az így kapott kép tökéletes minőségű. Nagyításkor leolvasható akár egy távolabb parkoló autó rendszáma is. Amennyiben UTP kábel van kiépítve, nagy felbontású felvételekre van szükség ez a legoptimálisabb választás.

Analóg HD kamerás megfigyelés

Sok rendszer esetében nincs szükség az IP kamerák okos funkcióira, ugyanakkor a hagyományos analóg biztonsági kamerák limitált felbontása helyett, szükség lenne – a korábban csak IP kamerával elérhető – részlet gazdag képre, ilyenkor esetekben ajánlott az AHD kamera. Az AHD rendszerek esetén a kamerák képesek analóg koax kábelen, vagy számítógép hálózati UTP kábelen is kapcsolódni a video rögzítőhöz.

Akár háziállatok vagy az udvar megfigyelésére alkalmas kültéri és beltéri kamerákkal. Otthona nyugalmának érdekében válasszon biztonsági kamerát éjszakai üzemmóddal, mozgásérzékelővel.