A „Biztonság Soltvadkert” Vagyonvédelmi Kft. jelenlegi formájában 2007 óta működik, főtevékenysége: vagyonvédelmi rendszerek távfelügyelete kivonuló szolgálattal Soltvadkert és vonzáskörzetében. A piaci igényekhez igazodva 2023-tól bővítettük szolgáltatásaink körét, elektronikus vagyonvédelmi rendszerek telepítése és karbantartása tekintetében. A Kft az új tevékenységet is saját alkalmazottjaival végzi, ezáltal garantálható a legnagyobb diszkréció és gyorsaság is. Az új objektumok távfelügyeletre történő átjelzése már 2013 januárja óta  csak a mai viszonylatban is a legkorszerűbb és legnagyobb biztonságot garantáló mobil hálózaton történik ahol GPRS adatcsatornát használó átjelzőkön keresztül fogadjuk ügyfeleink objektumainak jelzéseit, ideértve a riasztó berendezés, idősvédelmi segélyhívó, vagy akár tűzjelzés legyen az számítógépes vagy akár otthoni riasztóberendezés. 2023-as év további mérföldkő is a Kft. életében, stabil beszállítói kapcsolatrendszernek köszönhetően saját redunáns szerverparkot tudtunk beüzemelni, ahol többszörösen biztosított dedikált zárt APN  kapcsolatokon keresztül valósul meg az átjelzés. Ezzel még nagyobb biztonságot garantálva ügyfeleink számára.

A Kft. fő törekvése a magas színvonalon történő szolgáltatás, ennek megfelelően főleg az AJAX riasztórendszerek szerepelnek az első helyen a preferált márkák között. Az AJAX riasztórendszerek rengeteg innovatív megoldást nyújtanak, pl: saját tűz, CO, vízbetörés, kamerás érzékelő és …., de ide sorolom a saját ingyenes riasztó applikációt sok nagyon hasznos ( okos ) funkcióval. De a legfontosabb az átjelzés megvalósulása ennél a rendszernél 1 de mindenképp 2másodperc alatt megjelenik a távfelügyeletünkön az átjelzés, szemben a hagyományos riasztókkal amelyeknél több idő akár 10-15… másodperc is eltelik mire megkapjuk a jelzést.

További ok hogy minket bízzon meg vagyona védelmével, hogy a Kft. a Soltvadkert Város Önkormányzati Tűzoltó Parancsnoksága épületében üzemel ezért gyakorlatilag a tűzoltóság működéséhez is hozzájárul, nem beszélve arról az előnyről, ha például a riasztóra kapcsolt TŰZ vagy CO jelzésről a tűzoltóság is azonnal értesül, ezáltal súlyos perceket lehet nyerni a TŰZZEL szemben. A köztudatban még nem terjedt el az a tény, hogy például egy szoba akár 5-8 perc alatt teljesen ki tud égni amennyiben a tűz terjedéséhez megfelelőek a körülmények, ( legtöbb esetbe megfelelőek a körülmények ) hamar egy élet munkája tud kárba veszni. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen elérhetőségeink valamelyikén a kapcsolat menüpont alatt, vagy akár személyes találkozó keretében.